Τι είναι οι αυτοματισμοί με KNX και ποιες εργασίες αναλαμβάνουμε

Η τεχνoλογία ΚΝΧ είναι παγκοσμίως το μόνο ανοιχτό πρότυπο για οικιακό και κτιριακό έλεγχο. Συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο (CENELEC EN 50090 και CEN EN 13321-1), το Διεθνές πρότυπο (ISO/IEC 14543-3), το Κινέζικο πρότυπο (GB/Z 20965) και το Αμερικάνικο πρότυπο (ANSI/ASHRAE 135). Κατά συνέπεια οι εργασίες που θα κάνουμε στην εγκατάστασή σας είναι πιστοποιημένες σε μία διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία.

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι ανεξάρτητη κατασκευαστή καθώς υποστηρίζεται από περισσότερα από 480 κατασκευαστικά μέλη ΚΝΧ προϊόντων. Έχουμε μία τεράστια γκάμα ΚΝΧ προϊόντων για να συνθέσουμε μία πλήρη τεχνική λύση στα πεδία του οικιακού και κτιριακού ελέγχου, αυτοματισμού, ενεργειακής διαχείρισης και όχι μόνο.

Μέσω ενός λογισμικού, του ETS έχουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσουμε και να θέσουμε σε λειτουργία περισσότερες από 7.000 ομάδες προϊόντων.

35

Μελέτες

24

Άδειες

12+

Αυτοματισμοί Οικίων

5+

Αυτοματισμοί Επιχειρήσεων
ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Αναλαμβάνουμε τον
πλήρη αυτοματισμό του
χώρου σας

Η εμπειρία των τεχνικών μας και τα σύγχρονα μέσα που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται για την πλήρη επιτυχία των έργων μας.

Πρωτοποριακή
Τεχνολογία

Φέρτε το
μέλλον σήμερα στο
χώρο σας.

Εύκολη
Εγκατάσταση

Εγκατάσταση χωρίς
καλωδίωση, αλλά ασύρματα
με τη δύναμη του KNX

Αυτοματισμός
Σπιτιού

Ελέγξτε όλες
τις κοινές καθημερινές
λειτουργίες.

Εύχρηστη
Διαχείριση

Πλήρης έλεγχος
βασικών λειτουργιών από
κεντρική οθόνη.

knx partner thessalonikiΕίτε σε μία μονοκατοικία είτε σε ένα συγκρότημα γραφείων, η ζήτηση για άνεση και ευελιξία στη διαχείριση του κλιματισμού, του φωτισμού και των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης αυξάνεται. Την ίδια στιγμή, η αποδοτική χρήση της ενέργειας καθίσταται ολοένα και πιο  σημαντική. Ωστόσο, περισσότερη άνεση και ασφάλεια σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ευφυή έλεγχο και την παρακολούθηση όλων των εμπλεκόμενων προϊόντων.

Με αυτό όμως συνεπάγεται, περισσότερη καλωδίωση, που τρέχει από τους αισθητήρες και τους ενεργοποιητές στα κέντρα παρακολούθησης και ελέγχου. Η ποσότητα των καλωδίων με τη σειρά της σημαίνει μεγαλύτερη προσπάθεια για το σχεδιασμό και την εγκατάσταση, αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς και εκτίναξη του κόστους σε υψηλά επίπεδα.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και σχεδίαση του αυτοματισμού του χώρου σας για να αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπα λάθη. Το προσωπικό μας παρέχει πλήρεις τεχνικές λύσεις αυτοματισμών με τη δύναμη του πρότυπου KNX.