ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Σταθερή και μακροχρόνια αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας

Μάθετε για εμάς

Η εταιρεία ΛΥΤΟΣ κατέχει πολυετή εμπειρία και πλήρη τεχνογνωσία στην κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων παντός είδους. Η εταιρεία επανδρωμένη και εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνει την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης, πινάκων αυτοματισμού, πεδίων, ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών και οποιοδήποτε τύπο πίνακα μας ζητήσετε.

Σε όλα μας τα έργα προσφέρουμε μελέτη, σχεδίαση και κοστολόγηση των πινάκων τόσο στο στάδιο της προσφοράς όσο και της εκτέλεσης. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την κατασκευή του ηλεκτρικού πίνακα, τη συνδεσμολογία, τον ποιοτικό έλεγχο, τη δοκιμή λειτουργίας του και τη μεταφορά του προς εσάς με οποιοδήποτε τρόπο επιθυμείτε.

image

Ηλεκτρικοί
Πίνακες

Oι μεταλλικοί ηλεκτρικοί πίνακες έχουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα χρήσης από τις μικρές επιχειρήσεις έως στην βαριά βιομηχανία.

image

KNX
official Partner

Μετατρέπουμε το σπίτι σας σε “έξυπνο” με απεριόριστες δυνατότητες αυτοματισμών.

image

Αυτοματισμοί
με PLC

Με την βοήθεια των PLC μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτοματισμούς πάσης φύσεως.

image

Ηλεκτρικές
Εγκαταστάσεις

Η εταιρία μας αναλαμβάνει ηλεκτρικές εγκαταστάσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αυτοματισμοί με τη δύναμη του KNX

Είτε σε μία μονοκατοικία είτε σε ένα συγκρότημα γραφείων, η ζήτηση για άνεση και ευελιξία στη διαχείριση του κλιματισμού, του φωτισμού και των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης αυξάνεται. Την ίδια στιγμή, η αποδοτική χρήση της ενέργειας καθίσταται ολοένα και πιο  σημαντική.

Ωστόσο, περισσότερη άνεση και ασφάλεια σε συνδυασμό με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ευφυή έλεγχο και την παρακολούθηση όλων των εμπλεκόμενων προϊόντων που αναλαμβάνει το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Μέθοδος κατασκευής

Σε όλα μας τα έργα προσφέρουμε μελέτη, σχεδίαση και κοστολόγηση των πινάκων τόσο στο στάδιο της προσφοράς όσο και της εκτέλεσης.

Μελέτη
Έργου

Ανάλυση των απαιτήσεων του πελάτη και κοστολόγηση σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής

Κορυφαία
Υλικά

Κατά την κατασκευή χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίων κατασκευαστών

Ποιοτικός
Έλεγχος

Δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες και πιστοποιημένος έλεγχος καλής λειτουργίας

Από τη μελέτη του έργου προχωράμε στη δημιουργία του ηλεκτρολογικού σχεδίου μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος EPLAN το οποίο παραδίδεται στον πελάτη

Παρουσίαση
Σχεδίαση

Κάθε σημείο του πίνακα σχεδιάζεται ξεχωριστά με μικρές περιγραφές να βοηθούν τον ηλεκτρολόγο της εγκατάστασης

Ενότητα
Κλεμμοσειράς

Αναλυτική εκτύπωση όλων των κλεμμών με τίτλο και περιγραφή της κάθε μίας

Λήψη
Backup

Κάθε πελάτης μας έχει πρόσβαση στα σχέδια του πίνακα του και ηλεκτρονικά

image

Πίνακες
Πυρόσβεσης

Περιλαμβάνει τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για την προστασία και εκκίνηση της αντλίας τζόκευ,της κύριας αντλίας και την αυτόματη εκκίνηση της DIESEL αντλίας, ανάλογα με την πίεση του δικτύου.

image

Πίνακες
Inverter

Εκτός των τυποποιημένων πλέον εκκινητών DOL ή Υ/Δ μελετάμε και κατασκευάζουμε πίνακες και με ρυθμιστές στροφών INVERTER.

image

Πίνακες
Φωτοβολταϊκών

Κατασκευάζουμε ηλεκτρικούς πίνακες προστασίας – ελέγχου – διανομής συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

image

Πίνακες
Soft-Starter

Εσωτερικού χώρου ΙΡ44,κατασκευασμένοι από στραντζαριστά χαλυβδοελάσματα και επένδυση λαμαρίνας DKP 1,25-1,5mm.

image

Πίνακες
Πισινών

Κατασκευάζουμε ηλεκτρικούς πίνακες μηχανοστασίων-πισινών-βιολογικών καθαρισμών και τροφοδοσίας προβολέων πισίνας Χ.Τ.

image

Πίνακες
Διανομής

Αποτελούνται από μεμονωμένα πεδία διαφόρων διαστάσεων συνδεδεμένα μεταξύ τους για να αποτελούν ενιαίο σύνολο

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά έργα που έχουμε ολοκληρώσει το τελευταίο διάστημα. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να έχουμε μια προσωπική επαφή μαζί σας, τόσο σε επίπεδο προσφοράς όσο και συνεργασίας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ BRANDS

Επώνυμοι κατασκευαστές μας παρέχουν κορυφαία υλικά

Παραγωγική διαδικασία

Χρησιμοποιούμε υλικά πιστοποιημένα σε διεθνείς οργανισμούς όπως GENERAL ELECTRIC, SIEMENS, TELEMECANIQUE, SCHRACK, LOWATO και άλλων μεγάλων κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού.

Με την παράδοση του έργου δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις και οδηγίες ως προς τήν σωστή και ασφαλή λειτουργία του πίνακα. Επίσης παραδίδεται και το ηλεκτρολογικό σχέδιο με την απαραίτητη κλεμοσειρά έτσι ώστε να γίνει σωστά η συνδεσμολογία του πίνακα.

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης, πινάκων αυτοματισμού, πινάκων αντιστάθμισης-συστοιχίας πυκνωτών, πινάκων φίλτρων αρμονικών, φωτοβολταικών πάρκων (AC/DC), πεδίων μέσης και χαμηλής τάσης.

Εξειδικευμένη υποστήριξη

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Για κάθε κατασκευή παράγονται σχέδια με το εξειδικευμένο πρόγραμμα ηλεκτρολογικού σχεδίου EPLAN ELECTRIC P8, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το κύριο και βοηθητικό κύκλωμα καθώς επίσης και αναλυτική αναφορά στις κλέμες του πίνακα. Με την αποπεράτωση των εργασιών, όλα τα σχέδια παραδίδονται στον πελάτη και κρατούνται σε αρχείο στο σχεδιαστήριο μας, παρέχοντας τη δυνατότητα κατασκευής αντιγράφων οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε.

Έλεγχος παραγωγής

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της κατασκευής και λεπτομερής δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Κάθε έργο πιστοποιείται για καλή λειτουργία πριν την αποστολή.

Φόρμα Επικοινωνίας

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.